6 Şubat Depreminde Kaybettiğimiz Öğrencimiz Adına Fidan Dikimi

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası etkinlikleri kapsamında; Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencileri 6 Şubat 2023 depreminde hayatını kaybeden okulumuz Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencisi Diana Tuncer anısına fidan dikimi gerçekleştirdi. Etkinliğe Ormancılık bölümü öğretim elemanlarının yanı sıra Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü başkanı Öğr. Gör. Şadiye AYDIN katıldı.

Diana'nın nezdinde büyük depremde kaybettiğimiz tüm insanlarımızı rahmetle anıyor, ülkemizin bir daha böyle büyük acılar yaşamamasını temenni ediyoruz. Fidan temininde desteğini esirgemeyen Yenice Orman İşletme Müdürlüğü’ne ve Çanakkale Orman Fidanlık Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz.