ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHTİTLERİ ANMA PROGRAMI

Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde şehitlerimizin anısını yad etmek amacıyla Meslek Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Seval KORKMAZ ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan şiirler ve türkülerden oluşan dinleti Yenice Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleştirildi.

“Kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için” adlı dinletide saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ardından Meslek Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Zeynel Kılıç açılış konuşmasını yaptı. Ardından öğrencilerimiz vatan sevgisi temalı şiirleri ve türküleri okuyup söylediler.

Şehitlerimizin minnet ve saygı ile anıldığı etkinliğe Yenice Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Murat Günay, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.