KUT'ÜL-AMARE ZAFERİNİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

.

KUT'ÜL-AMARE ZAFERİNİ ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

29 Nisan 1916 KUT'ÜL AMARE Zaferi'nin 100. yılı nedeniyle Yenice Meslek Yüksekokulu'nda Okutman Zeynel KILIÇ, Öğretim Görevlisi Erhan SEYİS ve Öğretim Görevlisi Sinem Gök'ün katkılarıyla KUT'ÜL AMARE zaferini anma programı düzenlendi. Yenice Meslek Yüksekokulu personeli ve öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlandı. Yüksek Okulumuz Müdürü Öğretim Görevlisi Coşkun YANAR'ın açılış konuşmasının ardından Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Okutmanı Zeynel KILIÇ günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra KUT'ÜL AMARE Zaferi'nin içeriği ile ilgili ayrıntılı bilgi veren belgesel-film izlendi ve program sonlandırıldı.

127-rfgj-r1.jpg

127-rfgj-r3.jpg