ÖĞRENCİLERİMİZ TRAKYA KARİYER FUARINDA

Trakya Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 27-28 Aralık tarihinde gerçekleşen Trakya Kariyer Fuarı'na tüm bölümlerden temsilci öğrencilerimiz ile Yenice Meslek Yüksekokulu Mezun ve Kariyer Koordinatörü ve Bankacılık Sigortacılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Şadiye Aydın katılmıştır. Fuarda hem kamu hem de özel sektörde önemli yerlerde bulunan birçok kurum ve şirket temsilcileri ile öğrencilerimiz tanışma fırsatı bulmuştur. Ayrıca öğrencilerimiz staj ve iş başvuru süreci hakkında bilgi sahibi olmuştur. Etkinlik kapsamında kamuda ve özel sektörde çalışan uzman kişilerin söyleşilerine katılmıştır. Üniversitemizin de paydaşı olduğu kariyer fuarında rektörümüz Prof. Dr. R.Cüneyt Erenoğlu ile diğer paydaş üniversite rektörlerinin ortak gerçekleştirdiği "İstihdamda ve Kariyerde Üniversitelerin Rolü" söyleşisine de öğrencilerimiz katılmıştır.