Ormancılık Bölümü 3. Mezunlar Buluşması

Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü tarafından 3. Bölüm Mezunlar Buluşması organize edilmiştir. Programa Yüksekokul Müdürü Murat Günay, Yenice Orman İşletme Müdürü Mehmet Akkan, Ormancılık Bölümü akademik personeli, öğrencileri ve mezunları katılım sağlamışlardır.

Halen öğrenimlerine devam eden bölüm öğrencileri ile mezun olan öğrencileri biraraya getiren etkinlik ile ilgili olarak Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Tuncay Efe şu açıklamada bulunmuştur. "Üniversitemiz ve okulumuz kalite güvence politikaları doğrultusunda bölüm olarak önemsediğimiz; öğrencilerimizin motivasyonunu artıran, mezunlarımızın aidiyet duygusunu güçlendiren geleneksel 3. Mezunlar Buluşmasını gerçekleştirdik. Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Sayın Murat Günay, Yenice Orman İşletme Müdürü Sayın Mehmet Akkan'ın da katılarak destek verdikleri buluşmada mezunlarımız bilgi ve tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştılar"..